Contact Info
an image
Repair-Computer
Oude Ijsbaan 89
2612 NC Delft
Email: 910-529-3739

Phone: (015) 2145938
Mobiel: (06) 16776638
Nieuws
Voorlopig geen witte iPhones.

Van de iPhone 4 zullen voorlopig geen witte versies te krijgen zijn. Apple zegt dat het model opnieuw is uitgesteld en geeft geen nieuwe datum. De iPhone 4 moest er normaal zijn in het wit en zwart, maar die eerste is voorlopig nog niet verder geraakt dan in een toespraak van topman Steve Jobs.
>>>Lees meer...

Juli 23, 2010
Alles over de iPad.

iPad, de langverwachte tablet van Apple, is intussen ook in Nederland te koop. Er is al heel wat gezegd en geschreven over dit toestel, maar wat moet je nu precies weten over deze veelbesproken iPad? Wij hebben de belangrijkste nieuwsfeiten nog eens even op een rijtje gezet.
(951) 685-6869

Onze hoofdtaak is het repareren van defecte computers en dan met name van particuliere. Wij hebben gemerkt tijdens ons onderzoek dat er onvrede is ontstaan tussen klant en verkooppunten als het gaat om reparaties van aangekochte computers. De tijd dat de klant de computer kwijt is vindt men te lang, vaak is men de computer twee a drie weken kwijt en dat is te lang althans dat vinden wij. Denk maar eens aan het huiswerk van de kinderen,internetbankieren,ect bij ons gaat een reparatie niet langer duren dan vier a vijf dagen (uitzonderingen daar gelaten).

Voor verdere informatie leest u verder bij reparatie info.

Ook kunt bij ons terecht voor een nieuwe computer.
Op maat gemaakte computers voor de klant met nu net even dat stukje meer aandacht.
Voor de overige systemen kunt u ons mailen.
Lage kosten dmv lage voorraad en toch snel geleverd waar vindt je dat nog?

Reparatie
an image

Voor alle reperatie`s aan uw computer of laptop.Ook vervangen wij onderdelen die defect zijn geraakt denkt u daarbij aan de voeding,DVDbrander ect.

Hardware
an image

Heeft u genoeg van de standaard computers in de grote winkels dan zit u goed bij ons. Wij kunnen voor u een op maat gemaakte computer leveren naar uw wensen en indeling. Mail ons uw wensen en wij zullen kijken wat we kunnen betekenen voor u, of u kunt ons ook bellen vraag naar een offerte voor uw nieuwe computer. Ons is niks te gek uw wens is onze drijfveer om een zo goed mogelijke computer op u wensen af te stemmen.

Software
an image

Ook voor software kunt u bij ons terecht,koopt u bij ons een computer dan kunnen wij ook windows voor u installeren. U maakt de keuze welk systeem u er op wilt hebben u heeft keuze uit verschillende systemen. Ook voor rand software kunt u bij ons terecht, wij kunnen uw computer leveren met complete software pakket naar uw keuze.